Igrači Sarajeva tražili penal, a sudija pokazao žuti karton Milanoviću zbog simuliranja

Sporna situacija na Koševu

Igrači Sarajeva tražili penal, a sudija pokazao žuti karton Milanoviću zbog simuliranja

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva i Borca igraju trenutno na Koševu meč 10. kola Premijer lige BiH.

Prvo uzbuđenje vidjeli smo već u petoj minuti kada je Milanović oboren u kaznenom prostoru Borca, ali mu je sudija dao žuti karton zbog simuliranja.

Spornu situaciju s ove utakmice možete pogledati ispod u videoprilogu, te procijeniti da li je sudija donio dobru odluku.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RollingBlunt
ma smijesno,nek ih husref uci bolje padat pa ce mozda i svirati, a ovom gore pitarcicu opsjedutim zeljom samo cu ti reci,idi na utakmicu,mani se interneta, jeste stimamo sve utakmice,ne znamo sta cemo od para koliko ih imamo i zato dajemo sudijama da sude nase utakmice i da sude vase, i da sude city, i velez i sve.. ima se,moze se
1 17
Rigel
Posteno govoreci, bio je penal.
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi