"Igrači su u štrajku, Uprava nema sluha i doći će do gašenja kluba"
Od ranije Slogu muče brojni problemi, ali čini se da je sve kulminiralo nakon posljednjeg poraza od Jedinstva sa čak 6:1. Određen broj nogometaša stupio je u štrajk, a sada su im se priključili i svi ostali.

Nedavno proslavili 80. godina postojanja, sada proživljavaju teške dane

"Igrači su u štrajku, Uprava nema sluha i doći će do gašenja kluba"

S. Mlaćo

Još jedan sportski kolektiv u našoj zemlji proživljava teške dane. Naime, Sloga iz Trna, član Druge lige Zapad Republike Srpske prema svemu sudeći se više neće takmičiti.

Naime, dugovanja prema fudbalskom savezu i igračima su velika, a u posljednju tim nadomak Laktaša poražen je sa čak 6:1 od Jedinstva iz Žeravice.

"Fudbalski klub Sloga iz Trna najvjerovatnije se više neće takmičiti u Drugoj ligi Zapad. Klub koji je nedavno proslavio 80 godina postojanja, gdje je uprava kluba uveličala proslavu dovođenjem veterana F.K. Crvena Zvezda, više nema načina da preživi...A sve to je kulminiralo dugovanjima prema fudbalskom savezu i igračima... Trnski fudbaleri su prije par nedelja apelovali upravi kluba da se malo više angažuju oko same organizacije kluba i da pomognu klubu da pregrmi teške trenutke...Međutim uprava kluba nije imala sluha za sve to i tako reći nisu ni odgovarali niti su se pojavljivali na stadionu u Trnu... Određen dio igrača u štrajku je već nekoliko nedelja zbog dugovanja, a poslije subotnjeg debakla u Milosavcima (Bili domaćini, jer u Trnu nije bilo uslova za igru, nakon mitinga koji se održavao u petak naveče) od Jedinstva iz Zeravice sa čak 6:1 i ostatak ekipe odlučio je da se pridruži kolegama iz kluba i stupe u štrajk...Tako su igrači odlučili da se od 8.10.2018. godina više ne pojavljuju u klubu i prestanu da treniraju i odlaze na predstojeće utakmice...Samim tim će najvjerovatnije doći do gašenja kluba koji je u posljednjih nekoliko godina bio stabilan drugoligaš", stoji u saopštenju na zvaničnoj facebook stranici ovog kluba.

Sloga se nakon devet odigranih kola nalazi na 15. mjestu sa četiri osvojena boda i gol razlikom - 15.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi