Igrači Travnika poslali posebnu poruku svojim navijačima

Veziri se nadaju novim bodovima u nedjelju

Igrači Travnika poslali posebnu poruku svojim navijačima

Samir Mlaćo

Nogometaši Travnika pružaju veoma dobre partije u ovoj sezoni Prve lige Federacije, a nakon 13. odigranih kola popularni Veziri se nalaze na četvrtom mjestu sa samo 24 boda, te za vodećom Bosnom zaostaju dva boda.

Na Piroti su svjesni da imaju veoma kvalitetan igrački kadar, a da su na samom početku bili pravi sada bi bili i lider prvenstva sa obzirom na remi kod kuće sa Veležom (1:0) i poraz od Goražda (1:2), također na svom terenu.

Već u nedjelju u 13:30 sati izabranici Osme Bajrića dočekati će ekipu Budućnosti, te pokušati nastaviti sa dobrim igrama i produžiti pozitivnu seriju koja kaže da tim sa Pirote već sedam utakmica ne zna za poraz.

Nogometaši Travnika danas su uoči treninga imali posebnu poruku za svoje navijače koje su pozvali da ih podrže u nedjelju do važnih bodova  i nove pobjede. Da li će  popularna Gerila odazvati se svojim ljubimcima ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi