Igrači Valencije u čudu kada su vidjeli u kakvom stanju je travnjak na San Siru

Nisu to očekivali

Igrači Valencije u čudu kada su vidjeli u kakvom stanju je travnjak na San Siru

Endin Čaušević

Fudbaleri Valencije večeras igraju u gostima protiv Atalante prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Atalanta svoje evropske mečeve ove sezone igra na San Siru zbog toga što njihov stadio ne ispunjava uslove. I večerašnji meč Atalanta će igrati u Milanu i očito je da im San Siro itekako odgovara.

Međutim, iz Valencije su sinoć žestoko kritikovali ljude zadužene za održavanje travnjaka na San Siru. Igrači Valencije su bili vidno nezadovoljni stanjem travnjaka, te su poručili da nisu očekivali da je baš u tako lošem stanju.

Najglasniji su bili Dani Parejo i Albert Celades koji su pokazivali dijelove terena koji su u očajnom stanju, te da na njima skoro nema nikako trave.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iz Atalance nisu ništa komentarisali na tu temu, ali zaista iznenađujuće da je travnjak u lošem stanju na jednom takvom stadionu poput San Sira na kojem svoje mečeve igraju Milan i Inter.

Top Komentari

gogs
U 10 dana su na njemu igrane 4 utakmice (derbi, dvije kup utakmice i sad u ponedjeljak Milan-Torino). Bolji ne moze biti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti