Igrači Veleža sutra počinju testiranja, prozivka zakazana za srijedu

Mostarski klub kreće s pripremama

Igrači Veleža sutra počinju testiranja, prozivka zakazana za srijedu

Mostarski FK Velež među prvima će obaviti prozivku i početi s pripremama za narednu sezonu Premijer lige BiH.

Izabranici Feđe Dudića će se u srijedu u 18 sati okupiti na stadionu Rođeni i krenuti s treninzima. Prije toga će igrači mostarskog kluba obaviti obavezno testiranje na Covid-19 virus i to u dvije grupe. Sutra ujutro, te u srijedu igrači i stručni štab FK Velež odradit će obavezno testiranje koje će prethoditi početku treninga.

Podsjetimo, FK Velež je na vlastiti zahtjev nedavno napustio napadač Nusmir Fajić a kako je SportSport.ba saznao, pregovori s makedonskim stoperom Kostom Manevom su zasada daleko od realizacije.

Očekuje se da klub skoro u svoje redove dovede i adekvatna pojačanja, a posebno deficitarna mjesta su zasada pozicije napadača o lijevog beka. FK Velež će dio priprema obaviti i n Kupresu na koji će se ekipa uputiti najvjerovatnije 8. jula.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
KOSTA ostani.Nećes požalit.Iskreno trebaju te ROĐENI!
10 2
nijepoznat
Samo jako Fed....
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi