Igrači Venecuele ne mogu da vjeruju šta im se sve dešava

Niko ne mari za igrače ove selekcije

Igrači Venecuele ne mogu da vjeruju šta im se sve dešava

Edmir Škorić

Nakon ostavke selektora Rafaela Doudamela iz venecuelanskog nacionalnog tima iz političkih razloga, ova selekcija doživjela je nove probleme.

Konkretno, u prijateljskoj utakmici Venecuele protiv Katalonije u ponedeljak, kompanija Givova, koja oblači reprezentaciju Venecuele, nije poslala dresove u Španiju.

Kao rezultat toga, oni su bili primorani da kupuju sportsku opremu od druge kompanije i štampaju zaštitni znak Federacije njima, kao i ime sponzora Givova.

Reprezentativac Venecuele Tomas Rincon bio je također jako ljut jer su igrači na hladnom vremenu trenirali u dresovima kratkih rukava.

"Zahtijevam apsolutno poštovanje svakom članu ovog tima u našoj selekciji. Ovo nema smisla", rekao je Rincon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi