Igraču bh. niželigaša tokom treninga ukraden automobil!

Apsurdna situacija

Igraču bh. niželigaša tokom treninga ukraden automobil!

A. Čaušević

U Bosni i Hercegovini ništa nije nemoguće, potvrđuje to i situacija sa današnjeg treninga bh. niželigaša. 

Fudbaleri Novog Travnika, koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH su u sklopu redovnih aktivnosti obavili trening, a nakon treninga neugodno iznenađenje je dočekalo Ibrahima Duvnjaka.

Naime, Duvnjaku je tokom treninga ukraden automobil marke Peugeot, saopšteno je iz federalnog niželigaša na društvenoj mreži Facebook.

"Danas je, u vrijeme treninga, sa parkinga stadiona, ukraden automobil od našeg igrača Ibrahima Duvnjaka. Automobil Peugeot 307, registarski broj M97-O-144.

Policija intenzivno traga za počiniocima, a svaka informacija o lokaciji navedenog automobila je dobro došla.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Molimo sve savjesne ljude, da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju, ili su vidjeli navedeni automobil, izvrše prijavu najbližoj policijskoj stanici", poručeno je iz NK Novi Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije