Igrajte Volcano Fantasy BiH na SportSport.ba i osvojite Samsung Galaxy A53 i vrijedne freebet bonuse

Generalni sponzor fantasy igre na SportSport.ba nagrađuje

Igrajte Volcano Fantasy BiH na SportSport.ba i osvojite Samsung Galaxy A53 i vrijedne freebet bonuse

Sponzorski tekst

Nakon reprezentativne pauze, već sutra se nastavlja Premijer liga BiH, a sa njom i fantasy igra vezana za fudbalsko prevenstvo Bosne i Hercegovine, ali u novom ruhu, sa novim sponzorom i nagradama za najbolje igrače svakog kola, mjeseca i kompletne Fantasy lige.

Novi generalni sponzor naše fantasy igre je sportska kladionica VolcanoBet, pa će tako i liga od sada nositi ime Volcano Fantasy BiH na SportSport.ba.

A Volcano u naše fanstasy takmičenje ne donosi samo novo ime već i pregršt nagrada, a za igrača koji u cijeloj sezoni Volcano Fantasy BiH igre na portalu SportSport.ba dobiće će mobilni telefon Samsung Galaxy A53 5G.

Osim za najbolje u cijeloj sezoni, nagrade su rezervisane i za igrače koji ostvare najbolje rezultate na nivou kola i mjeseca. Tako će najbolji igrač svakog kola biti nagrađen sa 20 KM freebet bonusa na platformi Volcanobet.ba, a svi igrači od drugog do 20. mjesta dobit će po 10 KM freebet bonusa na Volcanobet.ba.

Počevši od oktobra, igrači koji za kola kompletirana u tom mjesecu budu imali najveći zbir bodova također će osvojiti izdašne freebet bonuse na Volcanobet.ba. Naboljem će biti prebačeno 50 KM, drugoplasiranom 30 KM, trećem 20 KM, a svima od četvrtog do desetog mjesta biće prebačeno po 10 KM freebet bonusa na Volcanobet.ba.

Najbolje nagrade ipak idu igračima sa najboljim ukupnim rezultatom za cijelu sezonu. Uz telefon Samsung Galaxy A53 5G najbolji igrač dobiće i 300 KM freebet bonusa na Volcanobet.ba, drugi 200 KM, treći 100, a svi igrači od četvrtog do pedesetog mjesta dobijaju po 20 KM freeboet bonusa na Volcanobet.ba.

Ukoliko dva ili više igrača tokom bilo kojeg nivoa nagrađivanja ostvare jednake rezultate, svima će dobiti puni iznos bonusa rezervisanoh za poziciju koju su ostvarili.

Pozicija Svako kolo Mjesečno Na kraju sezone
1. 20 KM 50 KM 300 KM + Samsung Galay A53
2. 10 KM 30 KM 200 KM
3. 10 KM 20 KM 100 KM
4.-10. 10 KM 10 KM 20 KM
11.-20. 10 KM - 20 KM
21.-50. - - 20 KM

Da biste ostvarili pravo na nagradni bonus, kao i na nagradu sezone, neophodno je da u svom profilu popunite polje "Volcanobet korisničko ime", te tačan datum rođenja jednak onom koji ste ostavili pri registraciji na Volcanobet.ba. Ukoliko nemate VolcanoBet korisničko ime, tj. do sada se niste registrovali na ovoj platformi za igre na sreću, možete to učiniti odmah, klikom OVDJE.

Dodatno, vrijedi spomenuti i da je VolcanoBet osigurao 10 KM freebet bonusa za sve novoregistrovane korisnike na Volcanobet.ba.

Kako napraviti svoj tim za Volcano Fantasy BiH?

Za početak, ukoliko to već niste uradili, registrujte se na portal SportSport.ba OVDJE. Vodite računa, login za forum SportSport.ba nije isto što i login za portal, podaci sa foruma vam ne vrijede, ali slobodni ste koristiti jednake podatke za obje registracije. Kako biste mogli preuzeti nagrade, obavezno upišite korisničko ime na VolcanoBet, te ispravan datum rođenja koji ste ostavili i pri registraciji na VolcanoBet.

Izaberite ekipu, dobro pazite koliki vam je budžet, priljučite se nekoj od postojećih liga ili osnujte svoju i u nju pozovite prijatelje, a ako želite igrati i sami, nije problem - automatski smo vas priključili u globalnu ligu u kojoj se takmiče svi učesnici, te ligu kluba za koji navijate gdje ćete odmjeriti svoje znanje sa ostalim drugovima sa tribine.

Sva pravila i detalje bodovanje pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šta uraditi ukoliko već igrate Fantasy i imate svoj tim?

Uđite u uređivanje svog profila klikom na ikonicu u gornjem desnom uglu naslovnice portala SportSport.ba ili klikom OVDJE. Uredite svoje podatke tako što ćete dopisati VolcanoBet korisničko ime, te ukoliko ranije niste to uradili, dodajte i ispravan datum rođenja koji ste ostavili i pri registraciji na VolcanoBet. Nastavite igrati kao i do sada, a o vašim bonusima ćete biti obaviješteni putem portala SportSport.ba.

A želite li komentarisati igru i razmijeniti iskustva sa ostalim igračima, prijaviti neku grešku ili nam dati sugestiju za razvoj novih funkcionalnosti, možete to učiniti na temi Fantasy na našem Forumu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.