Igrao je za "klikere", uskoro će za milione

Donnarummi novi ugovor

Igrao je za "klikere", uskoro će za milione

Adnan Beganović

Najtalentovaniji golman na svijetu, Gianluigi Donnarumma, uskoro će potpisati novi ugovor sa Milanom.

Prema pisanju italijanskih medija Donnarumma će u narednim danima potpisati ugovor sa Milanom do 2022. godine i tako će naplatiti svoje dobre partije.

Italijanski mediji pišu da će mladi golman kada potpiše novi ugovor zarađivati gotovo devetanest puta više nego do sada, odnosno zarađivat će tri miliona eura godišnje, dok sada zarađuje 160.000 eura godišnje.

Podsjetimo, Donnarummu je vatru gurnuo srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović, a ugovor sa Rossonerima mu ističe na kraju sezone, a u svojim redovima ga žele vidjeti Juventus i Chelsea, no gotovo sigurno će ostati u Milanu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi