Igrao u italijanskoj Seriji A, a sada na meti Slobode

Nekadašnji fudbaler Intera i Genoe

Igrao u italijanskoj Seriji A, a sada na meti Slobode

Endin Čaušević

FK Sloboda nalazi se na priprema za narednu sezonu, a čelni ljudi tuzlanske ekipe marljivo rade na dovođenju novih igrača.

FK Sloboda na čelu sa predsjednikom Azmirom Husićem marljivo radi na dovođenju novih igrača za narednu sezonu. Na Tušanj je stiglo već nekoliko novih igrača, ali se očekuje dolazak još nekoliko pojačanja. Jedan od onih koji je na meti Slobode je i Ivan Fatić koji je za SportSport.ba potvrdio da je imao kontakt sa čelnicima Slobode.

Crnogorski fudbaler sa zavidnom internacionalnom karijerom mogao bi karijeru nastaviti u Premijer ligi BiH. Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, agilno vodstvo tuzlanskog kluba namjerava dovesti nekadašnjeg igrača Intera i Genoe.

"Istina je razgovarao sam sa čelnicima Slobode i u narednih 24 sata bi sve trebalo biti jasnije. Radi se o konkretnim ljudima sa jasnom vizijom. Ne mogu vam jasno reći da li ću doći, ali uskoro će se sve znati detaljno", rekao je Fatić za SportSport.ba

Fatić je većinu svoje karijere proveo u Italiji, a zanimljivo je da je stasao u fudbalskoj akademiji Intera. On je dres Intera nosio dvije godine i upisao je jedan nastup za ovaj slavni italijanski klub. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Većinom je igrao na posudbama u Italiji, a 2012. godine potpisao je za Vojvodinu u kojoj je proveo jednu sezonu. Nakon epizode u Rudaru Pljevlja potpisao je za malezijski Sarawak za koji je nastupio u 25 utakmica i postigao je četiri gola. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je šest utakmica.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti