Iheanacho jedva čeka duel s Realom

Liga prvaka

Iheanacho jedva čeka duel s Realom

Edmir Škorić

Mladi nogometaš Manchester Cityja Kelechi Iheanacho sanja nastup protiv Real Madrida.

Ihenacho je protiv Stokea zabio dva gola i pokazao je da je pred njim velika budućnost. No, on će puno toga ostvariti od snova kada zaigra u polufinalu Lige prvaka protiv Real Madrida i ako zaigra.

"Igrati protiv Real Madrida je znak da snovi postaju stvarnost. Ronaldo i Messi su najbolji igrači na planeti, pa će biti velika stvar za mene ako zaigram u utorak. Igramo u dobroj formi, Liga šampiona je veliki izazov, ali je i Manchester City veliki klub. Ogroman uspjeh je što smo se našli u polufinalu, moramo da zbijemo redove i prođemo u finale", izjavio je 19-godišnji napadač.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ove sezone postigao je 11 golova u svim takmičenjima za ekipu Cityja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi