Nakon pobjede Sarajeva nad Krupom

Ihtijarević: Konstantno smo pod pritiskom, trebamo podršku

Edmir Škorić

Šef skauting odjela FK Sarajevo Faruk Ihtijarević govorio je pred novinarima umjesto trenera Almira Hurtića nakon pobjede nad Krupom.

Bordo tim je imao dosta problema u meču protiv Krupe, no igru briši, a bodove piši - Sarajevo je pobijedilo s 3:2.

"Čestitam momcima, bilo je teško, imali smo objektivnih problema u pripremi ove utakmice. Pet igrača se jučer u karantinu žalilo na stomačne probleme, ali istrpili su i izdržali ovu utakmicu. Zasluženo smo pobijedili", kazao je predstavnik kluba Faruk Ihtijarević, dodavši:

"Konstantan je pritisak igrača, trebamo podršku navijača jer se zbog njih igra fudbal. Sigurno je da ćemo rasti, a očekujemo da se povrijeđeni igrači oporave za Mladost".

Pojačanja?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno je da ćemo pokušati dovesti još nekoga, ali to zavisi od stručnog štaba i rubrike odlazaka. Naši najbolji igrači imaju ponude i ako dođe neka koja će zadovoljiti upravu, razmatrat će se. Imali smo ponudu za Balića, ali smo odbili jer smatramo da je potreban ekipi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti