Ikande i Sarajevo u ponedjeljak raskidaju ugovor

Postaje slobodan igrač

Ikande i Sarajevo u ponedjeljak raskidaju ugovor

Edmir Škorić

Nigerijski internacionalac Harmony Ikande u ponedjeljak će najvjerovatnije raskinuti ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo.

Ikande je ljetos pojačao FK Sarajevo, puno je obećavao, ali ipak nakon pola godine on će vjerovatno napustiti Koševo. Iako je ima nekoliko solidnih nastupa, Ikande nije opravdao očekivanja aktuelnog bh. prvaka, pa će stoga najvjerovatnije u ponedjeljak s njim biti sporazumno raskinut ugovor.

Nigerijski veznjak je nedavno odstranjen s treninga zbog nediscipline, a u posljednje vrijeme nije puno igrao. 

Prema svemu sudeći, on je od ponedjeljka slobodan igrač. Dodajmo da je u karijeri nastupao za Hapoel Tel Avviv, Goverlu, Honved...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.