Sporazumno se razišli Mario Barić i FK Sarajevo
Foto: EPA

Defanzivac napustio Koševo

Sporazumno se razišli Mario Barić i FK Sarajevo

Hrvatski internacionalac Mario Barić od danas više nije igrač FK Sarajevo. 

Naime, kako saznaje SportSport.ba, Barić je nakon razgovora sa čelnicima tima sa Koševa potpisao sporazumni raskid saradnje i kao slobodan igrač dobio je odriješene ruke u potrazi za novom sredinom. 

Barić, koji se već zaputio ka Zagrebu, svojim igrama nije se uspio nametnuti novom treneru Miodragu Ješiću i zajedno sa Puzigaćom i Tatomirovićem je krajem mjeseca oktobra odstranjen iz tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je na Koševo stigao u julu 2014. godine iz Vojvodine i i u svojoj karijeri još je nosio dresove Slaven Belupa, Karlovca, Žminja i belgijskog Genta. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.