Ikande kažnjen zbog nediscipline

Ne putuje u Zvornik

Ikande kažnjen zbog nediscipline

Edmir Škorić

Harmony Ikande, veznjak Sarajeva, kažnjen je zbog nediscipline na treningu.

Igrači Sarajeva pripremaju se za susret u Zvorniku protiv Drine, a s jučerašnjeg treninga odstranjen je nigerijsi internacionalac, koji se nije profesionalno ponašao na treningu.

Ikande će, prema pravilniku kluba, biti novčano kažnjen, a trener Miodrag Ješić odlučio je da ga odstrani za meč protiv Drine bez obzira na velike probleme s igračkim kadrom.

Nakon utakmice u Zvorniku, Ikande će normalno trenirati, ali svojim ponašanjem i zalaganjem morat će da vrati povjerenje Ješića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ješić se tako nastavio držati svojih principa i ne dozvoljava nikome da mu remeti mir u svlačionici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti