Određene sudije za utakmice 16. kola Premijer lige

Jakupović sudi na Grbavici, Terzić u Zvorniku

Određene sudije za utakmice 16. kola Premijer lige

Midhat Šljivak

Komitet za sudije i službena lica Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odredio je djelioce pravde na utakmicama 16. kola Premijer lige.

Aktuelni prvak FK Sarajevo, ovog vikenda gostuje u Zvorniku kod Drine, a sudija ovog meča biće Husein Terzić iz Travnika.

Derbi kola, bar po imenima, igra se na Grbavici. Željezničar dočekuje banjalučki Borac, a povjerenje da vodi ovu utakmicu dobio je Edin Jakupović iz Bihaća.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel starih rivala Slobode i Čelika, koji se igra u Tuzli, sudiće Adis Mulahasanović, dok će vodeći tim prvenstva Široki na centru protiv travnika imati sudiju Mirzu Tičića.

Sudije 16. kola:

Široki Brijeg - Travnik (Mirza Tičić)
Drina - Sarajevo (Husein Terzić)
Olimpic - Zrinjski (Ognjen Valjić)
Sloboda - Čelik (Adis Mulahasanović)
Mladost - Rudar (Admir Šehović)
Velež - Slavija (Haris Kaljanac)
Željezničar - Borac (Edin Jakupović)
Vitez - Radnik (Ilija Živković)
Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.