Iker Muniain spreman za finale

Napadač Athletica se oporavio

Iker Muniain spreman za finale

Mladi Iker Muniain biće spreman za finale Evropske lige u Bukureštu kada njegov Athletic bude odmjerio snage sa Atleticom.

Muniain je propustio posljednji trening svoje ekipe zbog povrede, ali su za trenera Athletica Marcela Bielsu dobre vijesti stigle kada je iz medicinske službe baskijske ekipe, koja je potvrdila nastup mladog napadača.

 

Ovaj igrač zbog povrede nije igrao u posljednja dva susreta Athletica u Primeri, ali će biti spreman za najvažniju utakmicu sezone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Bielsa će u Bukureštu od prve minute najvjerovatnije početi u slijedećem sastavu: Iraizoz, Iraola, Javi Martinez, Amorebieta, Aurtenetxe, Iturraspe, Susaeta, Herrera, De Marcos, Muniain i Llorente.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.