Ilić: Greške svesti na minimum

Drina gostuje u Tuzli

Ilić: Greške svesti na minimum

Edmir Škorić

Domaći poraz od Čelika u velikoj mjeri je umanjio šanse fudbalerima Drine da mogu izboriti opstanak. 

Šansu za popravni tim iz Zvornika imat će u Tuzli.

"Sloboda je jako neugodan rival i neće biti lako, posebno zbog činjenice da oni ovog proljeća igraju kao preporođeni. Mi smo napravili nekoliko kikseva, prije svega na domaćem terenu i sad moramo da te minuse negdje nadoknadimo. Možda je Tušanj prilika za to", kazao je trener Srđan Bajić.

Napadač Aleksandar Ilić smatra da njegov tim nije bez šansi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sloboda je ove sezone pokazala određene slabosti, ali nama ni to neće pomoći ako mi ponovimo neke greške iz prošlih utakmica. Sve zavisiti od nas, jer ako budemo pravi na terenu i odigramo onako kvalitetno kako to znamo onda će biti dobro, ali ako budemo griješili to će biti vjetar u leđa Slobodi. Greške moramo svesti na minimum", kaže Ilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.