Ilić: Sretan sam i ponosan

Uručeno mu značajno priznanje

Ilić: Sretan sam i ponosan

U Banjaluci je danas održana manifestacija "Dani fudbala" na kojoj su uručene nagrade najuspješnijim pojedincima u godini za nama.

Među nagrađenima bio je i Dragomir Ilić, član izvršnog odbora fudbalskog klupa Krupa, kome je pripalo priznanje za najboljeg sportskog radnika. 

Priznanje "Ilija Pantelić" uručio mu je potpredsjednik Fudbalskog saveza RS Đorđe Vučelić, a u kratkoj izjavi za naš portal gospodin Ilić je izjavio:

"Izuzetna mi je čast biti među dobitnicima prestižnih nagrada koje dodjeljuju Fudalski savez RS i "Sportski žurnal". Drago mi je da je prepoznat moj rad u proteklih nekoliko godina. Posebno bih se zahavlio mojoj porodici bez čije podrške ovo ne bi bilo moguće. Takođe, ovo je i priznanje cjelokupnog kolektiva FK Krupa koji mi je davao vjetar u leđa sve ovo vrijeme", rekao je Ilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Krupa iz Krupe na Vrbasu trenutno je drugoplasirana ekipa u Prvoj ligi RS, sa velikom ambicijom da postane član Premijer lige BiH.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi