Iliev: Imamo ozbiljnih problema u svlačionici

U Levskom, očito, nešto ne štima

Iliev: Imamo ozbiljnih problema u svlačionici

Edmir Škorić

Pravu katastrofu doživio je večeras Levski iz Sofije na Koševu. Bugari, iako favoriti uoči utakmica sa Sarajevom, završili su svoj evropski put.

Levski je u Sarajevo donio gol prednosti (1:0), no izabranici Dragana Jovića pokazali su se u najboljem izdanju - slavili s 3:1 i zasluženo prošli u treće pretkolo, gdje ih čeka crnogorska Zeta.

 

U Levskom, priznao je to trener Ilian Iliev, postoji dosta problema...

 

"Svu krivicu snosim ja, a to je zato što nisam mogao da uvjerim igrače da večeras igraju veoma bitnu utakmicu", kazao je Iliev i dodao:

 

"Imamo ozbiljnih problema u svlačionici, igrači se ne mogu pogledati u oči. Trenirao sam manje timove kao što su Cherno More i Beroe, ali uspijevao sam napraviti dobre rezultate jer sam imao dobre kolektive", kazao je razočarani Iliev.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Ne želim ništa trenutno da govorim, sve ovo što se večeras događalo ostavit ću da prenoći. Više o ovome reći ću sutra", izjavio je vlasnik kluba iz Sofije, Todor Batkov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.