Imamović, Heco i Adilović potpisali ugovore

Kompletiran igrački kadar na Bilinom polju

Imamović, Heco i Adilović potpisali ugovore

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu će na Bilinom polju odigrati generalku pred početak prvenstva. Protivnik izabranicima Elvedina Beganovića biće kakanjski Rudar, koji se dosta pojačao u zimskom prelaznom roku.

Zeničani su zadržali kostur ekipe, a klub su napustili Barać, Oglečevac, Bučan, Radovanović, Čolić i Džafić. Kada je u pitanju angažovanje pojačanja, jedino istinsko pojačanje za crno-crvene je povratak Aldina Džidića u matični klub.

Korpulentni defanzivac nakon dugo godina igranja u inostranstvu odlučio se vratiti u matični klub, te završiti karijeru na mjestu gdje je i počeo profesionalno igrati nogomet. Kada su u pitanju ostali igrači, ugovore do kraja sezone potpisali su Armin Imamović 22-godišnji stoper i zadnji vezni, koji je na Bilino polje došao iz Krivaje, Hanan Adilović, bivši omladinac Čelika, koji je prošlu polusezonu nastupao za zenički Rudar, te Kenan Heco omladinac Čelika, koji se radom na pripremama izborio za ostanak u seniorskom pogonu i potpisan ugovor do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako nisu dovodili mnogo igrača, crno-crveni imaju respektabilan sastav koji ima kvalitet da bude među 10 klubova, te izbori opstanak u Premijer ligi. To će svakako za stručni štab i ekipu biti uspjeh, jer je poznato da klub nema Uprave, predsjednika i da situacija u i oko Bilinog polja nikada nije bila gora.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi