Imamović: Očekujem samo pobjedu i ništa više
FOTO: olimpik.ba

Defanzivac Olimpika pred Čelik

Imamović: Očekujem samo pobjedu i ništa više

S. Mlaćo

Olimpik će danas odigrati izuzetno važnu utakmicu na Otoci protiv Čelika.

Uoči ove utakmice za olimpik.ba govorio je defanzivac Ermin Imamović.

“Dobro se osjećam nakon posljednjih utakmica. Nadam se da ću s Olimpikom napraviti dobar rezultat. U vukove sam stigao da pojačam redove i da ostanemo u ligi. Nadam se da ćemo slaviti u utakmicama koje su nam ostale”, rekao je Imamović i dodao:

“Šteta što smo prošlu utakmicu odigrali neriješeno. Pobjedu smo imali u svojim rukama, ali eto, desio se penal te smo na kraju odigrali 2:2. Iskreno, očekivao sam pobjedu.”

Osvrnuo se i na narednu utakmicu protiv Čelika, koja je jako bitna za tim s Otoke.

“Ekipa je u odličnom stanju, još uvijek se pripremamo za ovu utakmicu. Imamo sjajne treninge, a radili smo i analizu Čelika. Očekujem samo pobjedu i ništa više.”

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica je na rasporedu u petak s početkom od 16 sati i 30 minuta, a cijena ulaznice iznosi 10 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi