"Imao si moj poster u sobi, šta će ti to"

Ireland otkrio svoj razgovor sa Brunom Fernandesom

"Imao si moj poster u sobi, šta će ti to"

E. Oštraković

Jedno od najzvučnijih pojačanja u posljednje vrijeme, kada je riječ o Manchester Unitedu, je Bruno Fernandes.

Ovaj sjajni nogometaš pokazao je navijačima Manchester Uniteda da će biti vrlo važan igrač u tipu, te je postao ljubimac pristalica ovog kluba.

Ipak, prati ga jedna zanimljivot, a to je njegov najdraži igrač, a to je bivši nogometaš Manchester Cityja, Stephen Ireland.

"Rekao mi je, kada je bio manji da je imao moj poster u svojoj sobi. Kada god bi igrao Football Managera ja sam mu bio prvo pojačanje i pojačanje koje mora dovesti. Nisam mogao da vjerujem u to. Bio sam u fazonu 'imao si moj poster'. Šta će ti to. Stvarno je zvučalo čudno", izjavio je kroz smijeh Ireland.

Promo

Top Komentari

Penderinos
Dobar je igrač bio ireland svojevremeno, nije čudno sto je bio uzor mladjima
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi