Testiranja u Unitedu: James i Lingard impresionirali, Fernandez šokirao trenere

Povratak u trening centar

Testiranja u Unitedu: James i Lingard impresionirali, Fernandez šokirao trenere

Fudbaleri Manchester Uniteda Bruno Fernandes, Daniel James i Jesse Lingard pokazali su tokom prvih testiranja u trening centru ovog kluba da na njih koronavirus nije uticala negativno već naprotiv. 

Fernandez, koji je već imspresionirao navijače Crvenih đavola tokom januara i februara, pokazao je čak i bolji test brzine u odnosu na onaj od prije koronavirusa. Trčao je brzinom od 34,27 kilometra na sat što je šokiralo trenere u stručnom štabu kluba s Old Trafforda.

Impresivni su bili i rezultati Jamesa te Lingarda koji su bili na samim vrhovima ljestvica za tempo i intenzitet.

James je inače dostigao najvišu moguću brzinu jer je trčao brzinom od 36,8 kilometara na sat, dok su iza njega bili Axel Tuanzebe i Jesse Lingard.

Kada je u pitanju intenzitet, Lingard je bio na vrhu ispred Harryja Maguirea i Scotta McTominayja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Igrači Uniteda su u formi uspjeli ostati jer su dobili pojedinačne programe i prehrambene menije kojih su se morali pridržavati tokom perioda izolacije.

Crveni đavoli su inače zauzimali 5. poziciju prije prekida prvenstva a bili su u sjajnoj formi jer su na posljednje četiri utakmice upisali tri pobjede. Posljednja je bila ona protiv Manchester Cityja od 2:0.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi