Imate jednom pravo da pogađate šta danas radi Cristiano Ronaldo

Drugi odmaraju, a on trenira

Imate jednom pravo da pogađate šta danas radi Cristiano Ronaldo

Endin Čaušević

Juventus je jučer u Torinu pobijedio Lazio sa 2:0 u jednom od derbija drugog kola italijanske Serije A.

Stara dama je potvrdila ulogu favorita i uspjela je da dođe do druge pobjede u novoj sezoni. Pred domaćim navijačima debitovao je i Cristiano Ronaldo koji je bio u centru pažnje. Ipak, portugalski igrač nije uspio da zatrese mrežu protivnika iako je imao nekoliko dobrih prilika.

Želja Ronalda za debitantskim golom u novom klubu je nevjerovatna što je pokazao i jučer. Iako je promijenio klub ovog ljeta navika Ronalda i dalje je ista i za njega jednostavno nema odmora. Igrači Stare dame dobili su slobodan dan, ali Portugalac je i danas odradio lakši trening.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mico
sretno u razbijanju odbrane u seriji a, cak i zadnji tim na tabeli se zna dobro braniti
6 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi