Inatna pobjeda Lokomotive u Puli

HNL

Inatna pobjeda Lokomotive u Puli

Zagrebačka Lokomotiva samo dan nakon što je obznanjeno da bi mogla biti izbačena u niži rang porazila je kao gost Istru u Puli rezultatom 4:2. 

Golovima Budimira gosti su poveli u prvom poluvremenu, a Radonjić je iz penala smanjio zaostatak prije nego je Blagojević u 56. minuti izjednačio na 2:2.

Samo šest minuta kasnije Trebotić je vratio vodstvo Zagrepčanima, a u 81. minuti zabio svoj drugi gol za konačnu pobjedu.

Lokomotiva je skočila na treće mjesto s bodom više od Rijeke koja ima dvije utakmice manje.

Upitno je kako će tabela izgledati ukoliko se ostvare prijetnje Ministarstva sporta Republike Hrvatske kojima se prijeti da će Lokomotiva i Hrvatski dragovoljac biti izbačeni iz lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti