Indijska Kerala potpisala ugovor sa Mohamedom Salahom

Salah iz Indije u novom klubu

Indijska Kerala potpisala ugovor sa Mohamedom Salahom

M. Šljivak

Mohamed Salah novi je igrač indijskog kluba Gokulam Kerala.

Naravno, ne radi se o zvijezdi Liverpoola već o njegovom imenjaku iz Indije, koji ima tu čast da nosi isto ime i prezime kao jedan od najboljih fudbalera svijeta.

Indijski Salah ima 25 godina i danas je potpisao ugovor sa svojim nekadašnjim klubom za kojeg je igrao u sezoni 2017/2018.

Prethodne sezone Salah je igrao za Sat Tirur, klub ukojem je proveo veći dio karijere, a pored ovih ekipa još je igrao za DSK i Delhi United.

Indijac igra na pozicijama lijevog beka i lijevog krila, ali daleko je kvalitetama od 'pravog' Salaha.

Ipak, njegovo ime je prepoznatljivo u svijetu i sigurno da privuče pažnju gdje god da se pojavi.

Top Komentari

Chepich
Sad se oni po "redakciji" tamo smiju i komentarisu kako su navukli narod, a ljudi im majke spominju zbog ovakvih stvari. Ali valjda je to sad "novinarstvo", navuci narod po svaku cijenu da klikne...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi