Iniesta: Barcelona mora biti savršena

Španac o večerašnjem susretu

Iniesta: Barcelona mora biti savršena

Veznjak Barcelone, Andres Iniesta vjeruje kako njegova ekipa mora odigrati savršeno večeras protiv PSG-a ukoliko želi da prođe u polufinale Lige prvaka.

Katalonski klub je odigrao 2:2 u Parizu te večeras ima priliku da na svom terenu osigura prolaz u narednu fazu takmičenja.

 

"Susrećemo se sa veoma jakim timom, a ulog je polufinale. Igramo kod kuće i imamo rezultat iz prve utakmice koji nije loš, ali morat ćemo da odigramo praktički savršeno da bi prošli dalje", rekao je Španac za UEFA.com te je dodao:

 

"Ova utakmica će biti izbiljna. Moramo je odigrati kako treba, ali moramo da igramo istim intenzitetom i ambicijom kao protiv Milana. Kada tako igramo, naši protivnici stradaju"

 

Iniesta se potom osvrnuo na sastav za ovu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Nažalost nemamo sve igrače na raspolaganju, što će nas oslabiti, ali ekipa će igrati kao da je u pitanju finale". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.