Iniesta, Villa i Samper igrali protiv "svojih", Carles Perez odveo Barcu do pobjede

Barcelona bolja od Kobea

Iniesta, Villa i Samper igrali protiv "svojih", Carles Perez odveo Barcu do pobjede

Japanski Kobe je danas na svom terenu ugostio veliku Barcelonu u prijateljskoj utakmici koju su gosti iz Katalonije dobili sa 0:2.

Zanimljivo, u startnoj postavi Kobea su se našla čak trojica bivših fudbalera Barcelone - Iniesta, Villa i Samper.

Kobe je imao nekoliko opasnih situacija, Iniesta je po običaju dijelio sjajne lopte svojim saigračima, ali Japanci ipak nisu mogli puno protiv Barcelone, iako je Valverde itekako "izmiksao" postavu.

Ipak, u prvih 11 se našao Antoine Griezmann, kao i prvotimci Busuqets, Alba, Semedeo i Ter Stegen, dok su nastavku u igru ušli Dembele, Umtiti, Malcom, Roberto i De Jong.

Barcelona je dominirala, ali je ipak prvo poluvrijeme završeno rezultatom 0:0, da bi utakmicu riješio mladi napadač Carles Perez koji je postigao dva odlična gola u nastavku.

Perez je doveo Barcelonu u vodstvo u 59., da bi konačnih 0:2 postavio u 86. minuti utakmice.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi