Insigne: Samo rezultat pokazuje razliku između nas

"Pokazali smo da se možemo nositi s njima"

Insigne: Samo rezultat pokazuje razliku između nas

Fudbaleri Napolija poraženi su večeras na gostovanju kod Real Madrida sa 3:1 u okviru prvog meča osmine finala Lige šampiona.

Strijelac jedinog gola za gostujuću ekipu bio je Lorenzo Insigne koji je na veoma lukav način u 8. minuti matirao Keylora Navasa. Insigne je nakon meča poručio da samo rezultat pokazuje razliku između ekipa, ali da se na terenu vidjelo da se Napoli može nositi sa Realom.

"Mislim da smo napravili veoma dobar posao jer, kao što svi znamo, Real Madrid je prvak Evrope i svijeta te su trenutno lideri u Primeri. Šteta je zbog rezultata, ali postoji još jedan meč i mi ćemo se boriti do kraja. Mislim da je samo rezultat pokazao razliku između ekipa večeras. Pokazali smo da možemo igrati, napravili smo nekoliko grešaka, ali to će nam dati motiv u budućnosti da vjerujemo u nas", rekao je Insigne. 

Podsjetimo da se revanš igra 7. marta na San Paolo stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi