Insua ne dolazi, Jovetić povrijeđen

Viole u problemima

Insua ne dolazi, Jovetić povrijeđen

O. Lekić

Navijačima Fiorentine jučerašnji dan sasvim sigurno neće ostati u lijepom sjećanju. Naime, Violama je jučer propao već siguran transfer Emiliana Insue, a malo potom na treningu se povrijedio Stevan Jovetić.

Iako se Fiorentina bila dogovrila za odštetu sa Liverpoolom, transfer Insue je propao, a glavni razlog za to su potraživanja samog igrača koja čelni ljudi talijanskog kluba nisu mogli prihvatiti.

No, da nesreća nikad ne dolazi sama, pokazalo se jučer na treningu Fiorentine. Nakon propalog posla sa Insuom, Viole su ostale i bez Jovetića koji se povrijedio na treningu.

Talijanski mediji pišu da je crnogorski reprezentativac povrijedio ligamente koljena, te da je s treninga otišao sa suzama u očima. Još uvijek se ne zna o kakvoj se povredi radi, a mnogo toga biće jasnije nakon detaljnog liječničkog pregleda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.