11

Komentari (11)

Plavivozdobarskroz
Kako niko sa ovog usranog portala nije u stanju da banuje Matica osim ako Matic nije upravo clan portala ss.ba??
Matic
Zato sto Matic nije poslusni narkoman bez mozga koji navija za kerovodju. Matic je COVJEK SA STAVOM I PONOSOM koji stvari vidi onakve kakve jesu i nema problem to iznijeti u javnost. Ne pise ono sto mu narede nego samo istinu i cinjenice.
Fareus1921
Za tebe Maticu je svako ko ima protivno mišljenje od tvog narkoman,amarovac,seljačić i slično.Razumijem i tvoj negativan stav ponekad oko nekih stvari ali ne razumijem kako možeš imati protivnički stav protiv nekih pozitivnih stvari kao npr. Veležove kvalifikacije,gdje si konstantno vrijeđao navijače,ili npr. ovo sada za Džeku.Ok,momak ulazi u "stare" godine za fudbal i napravio je fin transfer u klub koji se takmiči u LP i nakon svega što se izdešavalo i ovo je ok.Lp
ghast0
Matic
Blistao a promasio nemoguce. Bio je prosjecan.
user1622267171
Ma mrs prosjecni ispijacu kafa. Levatu nije trening odradio s ekipom, zelja za dokazivanjem,. A zabio izvanredan go, poslije odlicnog sprinta od 50m. Idi se okupaj hladnom vodom i mrs odavdje!!!
Matic
E.Car
Maticu ako smiješ hajde da se nađemo sada negdje na pola puta, ja sam na Ilidzi, pa iznesi svoje mišljenje i brani ga argumentima a ne ovako preko tastature vrijeđanjem.
ghast0
Kako bi mu slatko zube prosuo
Torres9
Nesmije taj dalje iz svog sela
Matic
Cekam te ispred kapije ako uopste znas gdje je Grbavica pa dodji da te prevaspitam kao sto sam i onog velez-mo prevaspitao pa vise ne laje po internetu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti