Inter - Getafe i Valencia - Atalanta bez publike

Odlika UEFA-e

Inter - Getafe i Valencia - Atalanta bez publike

UEFA je zvanično potvrdila da će se revanš utakmica Lige prvaka između Valencije i Atalante, kao i prvi meč osmine finala Lige Evrope između Intera i Getafea odigrati pred praznim tribinama.

Ipak, iz UEFA-e u posljednjem saopštenju nisu pominjali utakmice Juventus - Lyon, Roma - Sevilla ili Barcelona - Napoli, za koje se također špekuliše da bi, zbog straha od širenja koronavirus, mogle biti odigrane bez prisustva publike.

"Nakon odluka donesenih od strane vlasti u Italiji i Španiji, a u vezi sa mjerama zbog koronavirusa, dvije utakmice UEFA-inih klupskih takmičenja će se igrati po rasporedu, ali iza zatvorneih vrata", stoji između ostalog u saopštenju UEFA-e.

"To su revanš meč osmine finala Lige prvaka Valencia - Atalanta 10. marta i prvi meč osmine finala Lige Evrope Inter - Getafe 12. marta... UEFA Youth league utakmice koje se trebaju igrati u Italiji naredne sedmice će se također igrati pred praznim tribinama, u skladu sa odlukama italijanskih vlasti... Sve naredne objavijesti u vezi sa UEFA-inim takmičenjima će biti pravovremeno objavljivane na UEFA.com", također su poručili iz krovne kuće evropskog fudbala.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi