Opet promjene: Određeni termini zaostalih mečeva Serije A

Problemi zbog epidemije koronavirusa

Opet promjene: Određeni termini zaostalih mečeva Serije A

Admin Čaušević

Određeni su novi termini zaostalih mečeva 26. kola koji će biti nadoknađeni predstojećeg vikenda. 

Organizatori takmičenja su danas odlučili da se utakmice uopšte ne igraju u subotu, te pet susreta biti odigrano u nedjelju, a jedan u ponedjeljak.

Program će od 12:30 na stadionu Tardini otvoriti Parma i SPAL, od 15 sati igraju Milan - Genoa i Sampdoria - Verona. U 18 će početi utakmica Udinese - Fiorentina.

Derbi kola, a možda i sezone igra se na Allianz stadiumu od 20:45, a snage će odmjeriti Juventus i Inter. Kolo će biti zatvoreno u ponedjeljak na stadionu Mappei između Sassuola i Brescie.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U srijedu, 18. marta će biti odigrani zaostali susreti 25. kola Serije A. Od 18:30 će igrati Atalanta - Sassuolo, Verona - Cagliari, Torino - Parma.

Podsjećanja radi na tribinama neće biti navijača i da odluka italijanske vlade je na snazi do 3. aprila.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti