Inter je primjer kako se ne trebaju prodavati igrači!

Inter je primjer kako se ne trebaju prodavati igrači!

Dennis Bergkamp

Endin Čaušević

Početak 2018. godine donio nam je još jedan veliki transfer u svijetu fudbala jer je Philippe Coutinho za 160 miliona iz Liverpoola prešao u Barcelonu. 

Još jedan legendarni holandski fudbaler koji je bio velika greška Intera. Italijanski klub je doveo čudesnog Bergkampa za osam miliona eura 1993. godine, a on je pokazao svoj kvalitet jer je odigrao 81 utakmicu i postigao je 30 golova.

Ipak, u Interu su vjerovali da oni mogu naći i boljeg pa su ga prodali Arsenalu za devet miliona eura. U 11 sezona za Topnike postao je legenda ovog kluba, a o njegovim dostignućima ne treba ni govoriti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije