Inter odbio novu ponudu za Perišića

United ponovo ostao kratkih rukava

Inter odbio novu ponudu za Perišića

Čelnici Intera odbili su još jednu ponudu za Ivana Perišića.

Ponovo je ponudu poslao Manchester United, ali Inter je ponovo ostao nijem na njihove zahtjeve. Nerazzurrima nije ovog puta bila dovoljna ponuda od 42 miliona eura jer su htjeli osam miliona eura više.

Iz Uniteda su se nadali a će Inter pristati na njihovu ponudu jer moraju zadovoljiti potrebe finansijskog Fair Playja, odnosno dobiti 30 miliona eura do kraja mjeseca. Ipak, Nerazzurri su to, prema izvještajima italijanskih medija, osigurali nekim manjim prodajama, tako da uopšte nemaju potrebu prodavati Perišića.

Ukoliko to i urade, to će biti po njihovim zahtjevima, odnosno 50 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi