Ispunjen uslov, spremite se za Interov veliki ljetni šoping

Ispunjen uslov, spremite se za Interov veliki ljetni šoping

Edmir Škorić

Bogati Kinezi su spremni za velika pojačanja u Interu nakon što je klub uspio da ostane u granicama fair-playa.

Inter je prodao Banegu i mnoge manje poznate igrače, pa je uspio da prikupi 30 miliona i ostao je u granicama fair-playa, te sada ima pravo na kupovinu igrača, a bogati vlasnici Luciana Spallettija žele počastiti pojačanjima.

Stiže mladi Slovak Škrinjar iz Sampdorije, vjerovatno i Borja Valero iz Fiorentine, ali navijače Intera ta imena ne raduju previše, već žele da dođu najboljih evropski nogometaši. 

Želje su Radja Nainggolan iz Rome, PSG-ov Angel di Maria, Douglas Costa iz Bayerna, Rudriger, Manolas, Darmian, Digne... 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spalletti želi napraviti konkurentan tim u borbi za Scudetto, mada je Liga prvaka prioritet, obzirom da ove sezone klub čak ni ne igra Evropu. Novca ima, strategija je tu, bit će sigurno velikih kupovina, vrijeme će pokazati hoće li to biti pravi izbori Spallettija i njegovih pomoćnika.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi