Inter odbio zastrašujuće vrtoglavu cifru za Skriniara
EPA

Otkriva agent igrača

Inter odbio zastrašujuće vrtoglavu cifru za Skriniara

Eldar Ganibegović

Agent Milana Skriniar je u razgovoru za medije iz Slovačke otkrio kako je Inter odbio nevjerovatnu cifru za njegovog klijenta.

Mladi Skriniar je tokom ljeta prošle godine prešao u redove Intera iz Sampdorije, te je u prvih šest mjeseci pružao sjajne partije. Mnogi evropski velikani su pokazivali interesovanje za ovog defanzivca, a neki od njih su Real Madrid, Barcelona, Manchester City i Manchester United, međutim on je ostao u Nerazzurima. A sada je njegov agent otkrio da je Inter odbio 65 miliona eura za usluge odličnog Skriniara.

"Ne želim biti konkretan, ali mogu da potvrdim da je jedan od tih klubova ponudio 65 miliona evra", rekao je Karol Csonto Sportu u Slovačkoj.

"Jednostavno nije išlo dalje jer smo znali da nije bilo šanse da Inter proda Skriniara, znači da je bilo bezvrijedino. Jedan od ovih klubova je bio veoma zainteresovan, međutim iz Intera je došao jasan odgovor da oni ne smiju dozvoliti da u ovome trentuku izgube Milana", dodao je agent mladog defanzivca.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi