Joao Mario novi igrač West Hama

Šestomjesečna posudba

Joao Mario novi igrač West Hama · Zvanično

M. Šljivak

Portugalski fudbaler Joao Mario (25) novi je igrač West Hama.

Ovaj fudbaler obavio je ljekarske preglede u londonskom timu i danas je potpisao ugovor do kraja sezone.

Joao Mario u redove Čekićara dolazi na šestomjesečnu posudbu iz Intera, ali na kraju sezone tim iz Londona neće moći da ga otkupi. West Ham će za šestomjesečnu posudbu italijanskom timu platiti nešto više od milion eura, te će oni isplatiti sve plate ovog fudbalera dok je njihov član.

"Sretan sam zbog dolaska u ovaj sjajni tim. Sve se dogodilo jako brzo, došao sam u veliki klub i jedva čekam da zaigram u Premier ligi", poručio je Joao Mario.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Intere je ovog fudbalera doveo u svoje redove u ljeto 2016. godine iz Sportinga za 40 miliona eura. Ipak, na Giuseppe Meazzi se nije previše pokazao i u 47 nastupa je postigao tri pogotka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi