Inter potvrdio Brozovićevu povredu, Hrvat propušta nekoliko utakmica

Problemi za Contea

Inter potvrdio Brozovićevu povredu, Hrvat propušta nekoliko utakmica

Inter je potvrdio da je Marcelo Brozović zadobio istegnuće skočnog zgloba i da će sigurno propustiti važan meč sa Cagliarijem.

Za sada se vjeruje da bi Brozovićev oporavak mogao potrajati tri sedmice, ali postoji nada da će biti u konkurenciji za Derby della Madonnina (sa Milanom) koji se igra 9. februara.

"Jutros je Marcelo Brozović podvrgnut pregledima u Institutu Humanitas u Rozzanu nakon povrede koju je dobio tokom utakmice Intera i Leccea. Pregledi su otkrili istegnuće lijevog skočnog zgloba. Njegovo stanje će se pratiti iz dana u dan", poručili su iz Intera.

Za sada je sigurno da će Brozović propustiti meč sa Cagliarijem koji se igra u nedjelju, a vrlo vjerovatno i naredni meč Serije A protiv Udinesea. Također je izvjesno da Brozović neće igrati ni u Kupu Italije protiv Fiorentine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti