Inter prihvatio da izgubi 3:0 naredni meč: "Zdravlje igrača je najbitnije"

Inter prihvatio da izgubi 3:0 naredni meč: "Zdravlje igrača je najbitnije"

E. Škorić

Potez čelnika kluba je ipak za svaku pohvalu, bez obzira na sve.

U redovima milanskog Intera ništa ne prepuštaju slučaju, pa su odlučili da žrtvuju i juniorsku Ligu prvaka.

Inter je trebao da igra s Rennesom meč Omladinske Lige prvaka, ali italijanski klub je izdao saopštenje rekavši da neće dozvoliti da se ugrozi zdravlje njegovih igrača, od kojih je i jedan broj maloljetnih lica.

Meč se trebao igrati 11. marta u Firenci, a u Interu poručuju da su svjesni činjenice da će njihovo neprisustvo automatski registrovati utakmicu rezultatom 3:0 za Rennes, što će vjerovatno označiti i kraj u Ligi prvaka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi