Derbi Italije je večeras počeo ovako i više nikad: Umjesto pružene ruke - 'palac gore'

Zabranjeno rukovanje

Derbi Italije je večeras počeo ovako i više nikad: Umjesto pružene ruke - 'palac gore'

Juventus i Inter su prije pola sata počeli susret 26. kola italijanske Serije A.

Utakmica je, kao i ostale u ovom kolu, počela na neobičan način. U Italiji je, baš kao i u Engleskoj, zabranjeno rukovanje prije početka utakmice zbog koronavirusa.

Tako su igrači Juventusa i Intera večeras samo prošli jedni pored drugih, a prilikom određivanja strana i razgovora sa sucima samo su digli palac gore umjesto standardnog rukovanja.

Ako uzmemo u obzir i činjenicu da večeras u Torinu, na Alianz Stadionu, nema publike, kao i na ostalim terenima, onda možemo reći da je Derbi Italije večeras počeo ovako i teško da će više ikad.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, ove mjere zabrane u Italiji su na snazi do 3. aprila, a nije isključeno da se Seria A potpuno odgodi ako situacija s virusom postane gora u narednom periodu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Koja glupost. Pa citavu utakmicu igraci jedan uz drugog. Oznoji se pa zagradi drugog igraca pa udju u svlacionicu svi zajedno pa se zaraze svi. Bezveze sve ovo sto rade
4 0
Salihović23
Tačno veći idiotizam nisam vidio, al realno. Kao nema rukovanja/kontakta, jel onda igraju 90 minuta bez duela/dodira ikakvog il sta? Sta je ovo ba Svijet djeluje kao South Park, SpongeBob serije. Koji K
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije