5

Komentari (5)

sslazio
Niko normalan u inter nece hahah skup luzera koji jos dugo nista nece osvojit. Ove sezone Milan ili Juventus uzimaju a iskreno se nadam da ce to biti Milanezi
AmarSahi
Vidim tvoj Lazio se baš proslavio protiv Intera prošlu tekmu. Ja sam Juventusov navijač, ali majke ti, nemoj srati.
sslazio
Inter mi je postao tako odvratan klub i zato mi je i smijesno to sto ih svi odbijaju. Trenutno mi djeluje da su drugim timovima mrskiji oni od Juventusa koji je godinama unazad na cudne nacine uzimao titule. Pa i pored toga, Inter je opet uspio biti odvratniji tim drugim navijacima.
vence
Kakvim bola cudnim nacinima? Jedino ako je cudno da u martu imaju 17 poena prednosti ispred drugoplasiranog i onda logicno smanje gas..Kako je tesko proznati kad je neko najbolji? Kad su 2010te i 2011te zavrsavali na 7. mjestu tad niko nije spominjao stele i sudije..ove godine su u qrcu s igrom..i opet ce 80% biti oni tim koji ce osvojiti..Milan nema klupu, Lazio takodjer, inter nema pobjednicki mentalitet..Atalanta krava koja da 30litara mlijeka i onda sve prospe. Tako da nema kralju nista sumnjivo..samo kvaliteta prijatelju. Bude neki cidan penal..al isto tako bude sviran i Betisu, interu i Veroni, al ne zapne za oci nikad..zasto?zatosto su velikani uvijek na tapeti..i pod budnim okom
sslazio
Sve je pocelo od one utakmice protiv Milana kad im je ponisten cist pogodak a kasnije je bilo svega. Juventus je od tih 9 godina po meni zasluzio da osvoji 6 titula a 3 su direktno dosle od pomoci sudija. Ali tesko je to priznat, to je jasno. To se samo vratilo kroz "neuspjeh" u LP iako su 2 finala u tom periodu ipak velik rezultat ali u oba vam je sreca okrenula ledja. Ali opet kazem, nemam licno nista protiv Juventusa, pogotovo sad jer su bacili finu svotu novca na prosjecne igrace. Ali opet, mnogo je smijesniji Inter kao klub. Doveli eriksena kad je vrijedio 100 m a sad je na 35 m vrijednosti. Nekako on oslikava taj tim.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.