Inter želi i Drogbu za Ibrahimovića
Zlatan Ibrahimović

Inter želi i Drogbu za Ibrahimovića

Inter je spreman razmotriti ponudu Chelsea za Zlatana Ibrahimovića koja bi sadržavala i Didiera Drogbu, piše danas Il Corriere Dello Sport.

Jučer su engleski mediji javili kako je Chelsea poslao ponudu Interu za Zlatana Ibrahimovića vrijednu 58 miliona eura, plus Ricarda Carvalha i Deca. Međutim, Inter bi volio više vidjeti Drogbu u sklopu te ponude.

Prvaci Italije spremni su poslušati modifikovanu ponudu Chelsea, a sigurno je da Ibrahimović neće napustiti Inter dok to ne odobri trener Jose Mourinho.

Fudbaleri Intera se trenutno nalaze na pripremama u SAD, pa se iz tog razloga neće zvanično oglašavati povodom ponude Chelsea dok se naredne sedmice ne vrate u Italiju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.