Inzaghi: Nećeš više igrat dok sam ja trener Lazija

Žestoka svađa u svlačionici rimskog kluba

Inzaghi: Nećeš više igrat dok sam ja trener Lazija

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Lazija doživjeli su sinić neočekivan poraz na domaćem terenu od Genove (2:1) u okviru 23. kola italijanske Serije A.

Rimski klub je bio veliki favorit u ovoj utakmici, ali je Genoa golom u 92 minuti došla do velika tri boda. Italijanski mediji objavili su da je bilo veoma žustro u svlačionici Lazija nakon utakmice, a u glavnim ulogama bili su Simone Inzaghi i Felipe Anderson.

Anderson je u igru ušao u 70. minuti, ali je još jednom razočarao navijače svojom predstavom. Prema pisanju italijanskih medija Inzaghi je bio bijesan nakon utakmice posebno na Andersona s kojim se žestoko posvađao.

Navodno, Anderson i Inzaghi su razmijenili nekoliko žestokih uvreda, a sve je kulminiralo kada je italijanski stručnjak poručio Brazilcu da više neće igrati za ovaj klub dok je on trener. Anderson nije ostao dužan i odgovorio mu je da ga ne čudi što se s njim svađa jer uvijek krivi njega za svoje neuspjehe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti