Inzaghi odlučio: Lulić novi kapiten Lazija?

Velika čast za bh. reprezentativca

Inzaghi odlučio: Lulić novi kapiten Lazija?

Endin Čaušević

Lazio je prije nekoliko dana zvanično potvrdio da je Lucas Biglia napustio klub, te da je odlučio svoju karijeru nastaviti u Milanu.

Biglia je prošle sezone bio kapiten rimskog kluba, a iako je u nekoliko navrata izjavio da će još dugo nositi dres rimskog kluba, na kraju je prekršio svoju riječ i otišao u redove rivala Milana. Njegovim odlaskom ostalo je upražnjeno mjesto kapitena, a mediji na Apeninia prenose da je poznato ko će biti novi kapiten Lazija.

Football Italia piše da je Simone Inzaghi donio odluku oko novog kapitena, te da će ova čast pripasti bh. reprezentativcu Senadu Luliću. Bh. igrač je i ranije u nekim utakmicama nosio kapitensku traku, ali ovo će biti prvi put da je Lulić izabran za prvog kapitena kluba.

Iako se špekulisalo u posljednje vrijeme da će kapitenska traka pripasti Marcu Parolo na kraju od toga neće biti ništa. Parolo će biti drugi izbor za kapitena u slučaju kada Lulić ne bude igrao od prve minute.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi