Klose: Još sam u kontaktu sa Lulićem

Čuje se sa bivšim saigračem

Klose: Još sam u kontaktu sa Lulićem

Nekadašnji napadač Lazija Miroslav Klose dotakao se veoma uspješne prošle sezone rimskog kluba te je poručio da je još uvijek u kontaktu sa bh. reprezentativcem Senadom Lulićem.

Nebesko plavi su prošlu sezonu završili na 5. mjestu Serije A te u se kvalifikovali za Evropa ligu, a njihov nekadašnji napadač je pratio igre ovog tima te je veoma zadovoljan. Također, on je poručio da je i danas u kontaktu sa bh. reprezentativcem Senadom Lulićem. 

"Naravno da još uvijek pratim dešavanja u timu, uvijek tražim rezultate. U kontaktu sam sa nekim od bivših saigrača poput Lucasa Biglije i Senada Lulića. Uvijek sam navijač Lazija. Sezona je bila dobra, veoma dobra, Inzaghi radi sjajan posao. Vraćao sam se u Rim tri ili četiri puta, ali nisam imao vremena da dođem na stadion", rekao je Klose.

Podsjetimo, nekadašnji njemački reprezentativac je dres Lazija nosio od 2011. do 2016. godine, a za to vrijeme je na 139 mečeva postigao 54 pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti