Inzaghi samo biranim riječima govorio o Luliću

Trener Lazija oduševljen

Inzaghi samo biranim riječima govorio o Luliću

E. Škorić

Trener Lazija Simone Inzaghi ima samo najbolje mišljenje o bh. reprezentativcu Senadu Luliću.

Lulić čeka kazn u zbog incidenta i izjave o Rominom stoperu Antoniju Rudigeru, no trener nebesko-plavih zna koliko je vrijedan naš nogometaš.

"Lulić je u grupi onih igrača u koje se uvijek mogu pouzdati. On je od onih koji srcem igraju u svakoj utakmici i uvijek je jedan od najboljih", rekao je Inzaghi.

Lulić je igrao 90 minuta u subotu za Lazio u gostujućoj pobjedi nad Sampdorijom i definitivno je igrač kojeg trener Inzaghi ne želi izgubiti u bilo kojem meču, ali možda bi se to moglo desiti ukoliko Disciplinska komisija Italijanskog saveza odluči da je Lulić na rasnoj osnovi uvrijedio Nijemca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi