"Rudiger je uspio ako je prije prodavao čarape"

Zanimljiva izjava Strootmana

"Rudiger je uspio ako je prije prodavao čarape"

Spornu izjavu Senada Lulića na račun Antonija Rudigera prokomentarisao je i Kevin Strootman. 

Mediji u Italiji su Lulića osudili nakon što je poslije poraza u derbiju izjavio da je "Rudiger prije dvije godine prodavao čarape u Njemačkoj", a za svoje riječi će od FS Italije dobiti najvjerovatnije suspenziju od dvije ili tri utakmice. 

Nedavni incident je prokomentarisao i Kevin Strootman iz redova Rome. 

"Nakon Lulićevih riječi Rudiger nije bio tužan. Ali, žao mi je ako Lulić stvarno onako razmišlja. Ako je Rudiger prije prodavao čarape i sada igra u Romu s kojom je osvojio derbi, znači da je uradio dobar posao", kazao je Strootman. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

I sam Strootman je uz Lulića bio u centru pažnje nakon derbija. On je, naime, nakon gola polio vodom protivničkog igrača Cataldija, koji je zbog burne reakcije dobio crveni karton, dok se Strootman provukao jer sudac njegov potez nije vidio.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi