Inzaghi uoči Lige prvaka: Juventus ima samo jedan problem

Dotakao se i Pjanića

Inzaghi uoči Lige prvaka: Juventus ima samo jedan problem

Legendarni napadač Milana Filippo Inzaghi je u izjavi za italijanske medije govorio o novoj sezoni Lige prvaka, a akcenat je bio na Juventusu.

Inzaghi je u bogatoj karijeri nastupao i za Staru damu, od koje ima velika očekivanja u novom izdanju najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi.

"Juventus je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Lige prvaka. Imaju tri fantastična napadača Higuaina, Dybalu i Mandžukića. Prodali su Pogbu ali su doveli dobra pojačanja. Dovođenje Pjanića, Higuaina i Benatije je pravi potez", rekao je Inzaghi, te dodao:

"Juve ima samo jedan problem a to je što se od njih ove sezone očekuje da osvoje Ligu prvaka. Svi ih vide kao jednog od glavnih favorita i to bi im mogao biti pritisak".

Na pitanje koga vidi u finalu Lige prvaka, Inzaghi je odgovorio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mislim da će se u finalu sastati Juventus i Bayern. Njemački tim je izuzetno jak i predvodi ih sjajan trener Carlo Ancelotti. To je kompletan tim kojeg predvodi ubojiti Lewandowski. Muller uvijek zna gdje treba biti, a Costa je uvijek u stanju s lakoćom lomiti svoje čuvare".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi